Megrendítő videón mutatta meg gyerekkori otthonát Horváth Tamás – videó

fürdőszoba nehéz körülmény Tamási otthon szegénység Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem titkolta Horváth Tamás, hogy nehéz körülmények között nőtt fel. Büszke arra, hogy hová jutott. Most megmutatta, milyen házban nevelkedett.

„Ez a ház, ami mögöttem van, akkor sem volt szebb állapotban, azon kívül, hogy voltak ablakok. Volt egy kis vécénk, fürdőszobánk sosem volt, mindig kályhán melegítettük a vizet és lavórban fürödtünk este” – mondta Facebookra feltöltött videójában Horváth Tamás. Az énekes Tamásiból jelentkezett be. Sosem titkolta, hogy rendkívül nehéz körülmények között nőtt fel, éppen ezért büszke rá, hogy most hová jutott.

„Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy ilyen szegény sorból jövök. És azért vagyok rá büszke, mert tudom, hogy ha hiszünk a céljainkban, a vágyainkban és teszünk érte, akkor bármit elérhetünk” – folytatta az énekes az egykori otthona előtt állva. Elárulta azt is, hogy tavaly májusban 8020 jegy kelt el a koncertjére.

„Büszke vagyok arra, hogy igenis lehet a semmiből kezdeni” – fogalmazott Horváth Tamás, aki szeretne másokat is motiválni arra, hogy merjenek nagyot álmodni. Idén pedig még több jegy kelt el eddig a koncertjükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.