Így lesz újra friss és ropogós a szikkadt kenyér

2019.08.15. 15:30

Létezik egy egyszerű módszer arra, hogyan varázsolhatsz a szikkadt kenyérből újra finom ropogósat.

Ha megszikkad a pár nappal ezelőtt vett kenyered, ne dobd ki! Létezik egy egyszerű módszer, amellyel újra friss ropogóssá varázsolhatod.

A Daily Mail azt írja, csupán a sütőt kell előmelegíteni 150 fokra, közben pedig a kenyeret egy pillanatra megmártani a vízben a csap alatt. Ezt követően a nedves kenyér mehet be a sütőbe 10–12 percre.

Ha kivesszük a sütőből, szinte olyan lesz, mintha akkor vásároltuk volna.

Így lesz újra friss a kenyérForrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg
sütőkonyhai trükkökkenyértrükk