Néhány egyszerű trükkel te is elkészítheted magadnak Katalin hercegné sminkjét

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
katalin hercegné szépségápolás smink
Katalin hercegné mindig mesésen fest, legyen szó bármilyen rendezvényről, nyilvános megjelenésről, kivétel nélkül kifogástalan a megjelenése. Egy sminkes most elárulta, hogyan készíthetjük el magunknak a hercegné elegáns sminkjét. 

A sminkes első és legfontosabb szabálya, hogy soha ne feledkezzünk meg a hidratálásról, külsőleg és belsőleg egyaránt. Napi 2-3 liter folyadék elfogyasztása kötelező, illetve a bőr tökéletes megjelenéséhez elengedhetetlen a megfelelő arcápoló krém kiválasztása. Ez minden smink alapja.

Az Express.co.uk Hannah-val, a Spectrum Collections sminkesével beszélt arról, hogyan érhetik el a hölgyek maguk is a könnyed ragyogását. Hannah elmondta a rajongóknak, hogy a nagyszerű smink az alapozó vagy korrektor felvitelével kezdődik. Az alapozó felvitele előtt mindenképpen használjunk hidratálót.

Katalin hercegné Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Őrizzük meg a bőr természetes jellegét egy enyhe fedésű alapozóval vagy színezett hidratálókrémmel, és takarjuk el a szem alatti foltokat korrektorral, hogy üde, de természetes felületet kapjunk. A természetes szín eléréséhez vigyünk fel hideg tónusú pírt az orcák almáira. Ne felejtsük el a bronzosítót sem, használjuk bátran a homlokon, az arccsonton és egy kicsit vigyünk fel az orr hegyére is. Használjunk nagy bolyhos ecsetet, ezzel elkerülhetjük a túlzott bronzosítást.

A szakértő azt javasolta, inkább barna, mint fekete sminket viseljünk. Vigyünk fel egy közepes tónusú barna szemhéjfestéket az egész szemhéjra, és satírozzuk a barna ceruzát a felső és az alsó szempillavonalra, ezzel kihangsúlyozva a szemet. Ezután vigyük fel szempillaspirált a szempillákra a hosszú, libbenő hatás érdekében.

Ezt követően definiáljuk a szemöldököt egy színes szemöldökzselével, hogy teltséget és textúrát kölcsönözzön neki - tette hozzá Hannah.

Ami az ajkakat illeti, Katalin megjelenése inkább a természetes árnyalatokat kívánja meg, mint a merészeket. Hannah megjegyezte: „Az ajkak mindig nagyon visszafogottak maradnak, gyakran egy enyhén hűvös tónusú rózsaszínnel kap egy kevés kiemelést."

Befejezésképpen pedig egy púderrel mattítsuk le a fénylő részeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.