A tökéletes rúzs ragyogóvá tesz: a sminkmester elárulta, milyen árnyalatokat válasszunk

rúzs, smink
Forrás: Shutterstock -
Ragyogás rúzs árnyalat smink
A tökéletes árnyalatú rúzs megtalálása nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Van azonban egy trükk, amivel biztosan nem lőhetünk mellé.

A tökéletes rúzs még a legegyszerűbb simnket is feldobja, és ha sikerül eltalálnunk a hozzánk leginkább passzoló árnyalatokat, akkor ragyogni fogunk, miután felkentük. Ahhoz pedig, hogy ki tudjuk választani a nekünk megfelelő színt, elég egy egyszerű trükköt alkalmaznunk: a titok a szemeinkben rejlik. Belinda Chatterton sminkes elárulta, hogy mindig érdemes a szemeink színéhez passzoló árnyalatot használnunk.

rúzs, ajakrúzs, smink
A megfelelő rúzs ragyogóvá teszi a megjelenésünket
Forrás: Forrás: Shutterstock

"A barna szemek csodálatosan néznek ki a hűvösebb árnyalatokkal rendelkező rúzsokkal" - mondta Belinda. "A feltűnő piros vagy rózsaszín tökéletes választás, hogy kiemeljük a barna szemek különböző tónusait. A zöld, szürke vagy mogyoróbarna szemek a szilvás vagy az áfonyás árnyalatokkal működnek a legjobban. A kék szemek ragyogásához pedig válasszunk meleg tónusú korallokat vagy vöröset."

Pofonegyszerű sminktrükkök, melyek igazán megkönnyítik az életed

Az interneten kismillió, magát jobbnál jobbnak, már-már életmentőnek tituláló sminktrükkel találkozhatunk nap mint nap. Ezekről természetesen az első próba után nagyrészt kiderül, hogy valahogy mégsem olyan hatásosak, esetleg egyenesen katasztrofálisak. Most viszont olyan tippeket hoztunk el nektek, melyekkel garantáltan lehetetlen mellélőni.

A tökéletes megjelenés egyik legfontosabb lépése az, hogy a rúzs felvitele előtt előkészítsük az ajakat. Hidratáljuk ajakolajjal vagy balzsammal, hogy ne száradjon ki, és ne üljön meg a redőkben a rúzsunk - írja az Express.

Elő a rúzsokkal - avagy így rúzsozz okosan!

Ahhoz, hogy az ajkaink tökéletesen mutassanak jó, ha betartunk néhány egyszerű szabályt és megismerjük a profi sminkesek által is alkalmazott trükköket. Ezek azok.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.