Angelina Jolie mindenkit meglepett: új hajszínnel kapták lencsevégre

Angelina Jolie, Actor and UNHCR Special Envoy seen during
LightRocket via Getty Images/Angelina Jolie, Actor and UNHCR Special Envoy seen during - SOPA Images
átalakulás Angelina Jolie szőke hajszín
Angelina Jolie-t a minap New Yorkban kapták lencsevégre, amikor ellátogatott saját divatüzletébe, az Atelier Jolie-ba.

Angelina Joli kiszőkült: a dívát pár napja fotózták le New Yorkban új hajszínével. A képeken a színésznő haja sokkal egyenesebb és szőkébb, mint azt korábban megszokhattuk. Jolie stílusa nem változott, most is a kevesebb néha több elvét követte: fekete kabátot, fehér blúzt, sötét napszemüveget viselt, szettjét pedig egy hatalmas táskával egészítette ki.

Betört a divat világába

Sok sztárhoz hasonlóan Angelina Jolie is saját ruhamárkát hozott létre. Korábban már mesélt a projektről, elmondta, annak ellenére nyitott boltot, hogy nem nagyon érdekli a divat, mégis szeretne egy olyan helyet, ahol a tehetséges, feltörekvő tervezők és művészek kibontakozhatnak.

"Nem akarok nagy divattervező lenni. Olyan divatházat akarok építeni, ahol mások válhatnak azzá" - mondta a Vogue magazinnak.

Együttműködik a gyerekeivel

Az Atelier Jolie projektet ugyan Angelina vezeti, de a gyermekei - különösen Pax és Zahara - is részt vesznek a márka fejlesztésében, segítettek a logó megtervezésében, és sokszor elkísérik Jolie-t az üzleti megbeszéléseire.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.