Életkora felét is letagadhatja a 62 éves nő: elárulta, mitől ragyog a bőre

bőrápolás életkor trükk arcbőr életmód
A 62 éves tiktokker lerántotta a leplet a bőrápolási szokásairól, aminek köszönhetően évtizedeket is letagadhat.

A 62 éves Gym Tan, a @californiaistoocasual TikTok-csatorna tulajdonosa megosztotta követőivel kortalan kinézetének titkát. Videójában elmondta, egyáltalán nem használ filtereket a fotókhoz, videókhoz, napfényben mutatta meg, milyen valójában az arcbőre. Hangsúlyozta azt is, sosem botoxoltatott.

Gym elmondta, az egészséges bőr titka az egészséges életmódban rejlik, ez sokkal fontosabb, mint azok a kozmetikumok, amiket magunkra kenünk. Az első és legfontosabb dolognak a pihentető alvást tartja, legalább 7 órát kell aludnunk minden éjjel. A nő rendszeresen sportol szabad levegőn, nem edzőteremben, azt mondja, az energia és az oxigén is nagyon fontos a bőrnek. A 62 éves influencer az étkezésére is odafigyel.

A pozitív életszemlélet a bőrőn is látszik

„Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, és kevés szénhidrátot eszem, valamint ügyelek arra, hogy minden étkezésnél fehérjét is fogyasszak" - mondta Gym. Hozzátette, a pozitív gondolkodás is nagyon fontos. „Minden nap hálával ébredek, és kész vagyok arra, hogy valami újat tanuljak. Ez a pozitív életszemlélet látszik a bőrömön is!"

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.