A legújabb TikTok sminktrendet milliók utánozzák, de nem is sejtik, honnan származik

kihívások nők TikTok TikTok-trend sminkelés
Több ezer beauty témával foglalkozó influenszer osztotta meg az elmúlt napokban az Asoka sminktrendről szóló videóit a TikTokon, melyek úgy terjednek, mint a vírus. A smink elkészítése egy dolog, azonban honnan származik a népszerű kihívás? Sosem gondolnád!

A retro az új sláger? Egy 2001-es bollywoodi dalra sminkel az egész világ! TikTok-felhasználók ezrei vesznek részt az Asoka trendben, amely egy indiai menyasszony sminkjét és ruháját mutatja be. 

Asoka film, Kareena Kapoor
Forrás: IMDb

A kihívást egy 2001-es hindi film ihlette (Asoka), amelyben az alkotók a filmben szereplő indiai menyasszonyt próbálják leutánozni sminkkel, hajjal, és az ehhez a témához tökéletesen passzoló kiegészítőkkel és hátterekkel.

@dorisjocelyn REPRESENTANDO A MI MÉXICO 🇲🇽 QUERIDO ✨ TREND DE #ASOKA ♬ original sound - jharna bhagwani

 

Asoka az ókori indiai történelem egyik legnagyobb alakja volt, az első indiai király, aki uralma alatt egész India területét (Dél-India kivételével) egyesítette. Az ő élettörténetét mutatja be a film vérontással, szerelemmel, bánattal és örömmel, melyből ihletet merítettek a TikTok-felhasználók.

@camilapudim Asoka makeup 🇮🇳 Versão Brasil 2 🇧🇷❤️ #asokamakeup #indiamakeup #makeuptransformation camila pudim India Makeup Ib: @ibra ♬ original sound - jharna bhagwani

 

Az Asoka sminktrendet magyar tiktokker is kipróbálta

Az influenszerek több tízmilliós likeokat és nézettséget generáltak az Asoka sminktrend videókkal, köztük magyar vonatkozás is született. A kommentelők azonban sérelmezték, hogy nem elég ütős a remekmű. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.