Végre kiderültek a leghíresebb sztárpár családi titkai

Brad Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie, Brad Pitt és gyermekeik a multikulturális család mintapéldája - a sztárszülők pedig nemrég a szokottnál is többet meséltek színes életükről.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!


,,A gyerekek mindig játszanak, ugrálnak, rengeteget mókáznak - sosem unatkoznak!"

Northfoto
Northfoto

A tíz éves Maddox a legidősebb a gyerekek között - ő már majdnem tinédzser, és egyre több dolgot ért meg. ,,Nagyon gyorsan felnő ez a fiú, ráadául a gondolkodása is igen érett." - tette hozzá a Jolie-Pitt duó egyik ismerőse. ,,Fiatalabb hugocskái, a hatéves Zahara és az ötéves Shiloh is nagyon közel állnak a fiúhoz, a hét éves öccse, Pax azonban a saját útját járja. A hároméves ikrek, Knox and Vivienne hihetetlenóül önállóak - minden alkalommal segítenek bepakolni kis bőröndjeiket. A gyerekek összeségében egyébként már lenyugodtak. Bradnek és Angelinának csodás családja van, igazán irigylésre méltó életet élnek." - mesélte a család ismerőse.

Tipp! Így még sosem láthattad házikedvencedet! Elképesztő fotók képgalériánkban!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.