Újabb sztár kapott meghívót Vilmos herceg lagzijára

esküvő Elton John Kate Middleton Vilmos herceg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan teljes lesz az április 29-i világraszóló lakodalom meghívottjainak listája - most már bizonyos, hogy Elton John és kedvese is részt vesz a nagyszabású rendezvényen.

Elton John és David Furnish is csatlakozott a meghívottak prominens névsorához. "Igen, kaptunk meghívást Kate és Vilmos esküvőjére, de eddig próbáltunk diszkrétek maradni" - vallotta nemrég az énekes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elton John azt is kifejtette, mennyire kedveli Vilmos jövendőbelijét: "Kate egy nagyon szép és decens nő. Már elég régóta van együtt kedvesével, amivel bebizonyította, jól viseli a rá nehezedő nyomást. Vilmost is nagyra tartom: övé a világ egyik legnehezebb munkája. Remélem, fiatalon kerül a trónra, mert szükségünk van végre egy ilyen vezetőre, és ő fantasztikus lesz. Nem mintha Károly - Vilmos édesapja - nem lenne megfelelő, de Vilmost mégis hatékonyabbnak tartanám" - vallotta az énekes.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.