Egészségtelen üdítővel itatja gyermekeit a világsztár

Brad Pitt reggel üdítőital elhízás alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Brad Pitt egy valódi mintaapa. A napokban azonban a színész elmesélte, hogy üdítővel kelti reggel a gyerekeit, és nem is akármilyennel.

Tipp! 60 éve a trónon, ritkán látott képek a brit uralkodóról! Kattints a galériáért!





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Northfoto
Northfoto

A szívtipró apuka egy interjúban bevallotta, bizony előfordul, hogy "furcsa módszert" alkalmaz, hogy felébressze gyerekeit. Néha egészségtelen trükköket vet be: kólát itat velük reggel, hogy mihamarabb kikeljenek az ágyból. A filmsztár elmondta, tényleg csak akkor alkalmazza ezt az egészségtelen módszert, ha sietniük kell, vagy ha a gyerekek a lustálkodás miatt nem hajlandóak kikászálódni a paplan alól. "Igyátok meg a kólátokat. Igyátok meg az összeset! Most azonnal!" - ezekkel a szavakkal szokta sürgetni csemetéit a filmsztár.

Persze az interjú után azonnal kritikák fogalmazódtak meg, hiszen mindenki tudja, hogy a cukros üdítőitalok elhízáshoz vezetnek, és már napi egy dobozos üdítő éves szinten hat kiló pluszsúlyt is eredményezhet.

Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.