párkapcsolat szex énekesnő Pink sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink és Carey Hart kapcsolata soha nem volt felhőtlen, a sztárpár amióta csak együtt van, marja egymást. Arról, hogy miként kezelik konfliktusaikat és hogyan békülnek ki egy-egy ajtócsapkodás után, az énekesnő a The Advocate magazinnak mesélt.

Pink 2001-ben találkozott először a freestyle motocross versenyzővel, majd 2006. január 7-én összeházasodtak Costa Ricán. Pinkék kapcsolata azonban megromlott, és 2008-ban elváltak. Egy évvel később újra randizni kezdtek és 2009 áprilisában másodszor is összeházasodtak. Azóta megszületett kislányuk, Willow is, a viták azonban továbbra is mindennaposak a sztárcsaládban.

AFP
AFP

"Harttal volt olyan, hogy hat órán keresztül üvöltöztünk egymással" - nyilatkozta a lapnak a 33 éves anya. Arra a kérdésre, hogyan zárnak le egy ilyen összecsapást, Pink nyíltan bevallotta, hogy leggyakrabban szexszel. "Egész jól működik az, hogy ha be akarom fejezni, csak azt mondom, hogy oké, lezártam a vitát, gyere és szeretkezzünk" - vallotta be a sztár.

"Mindig kimondom, amit gondolok és néha túl messzire megyek, de ilyen vagyok. Nem hiszem el, hogy sokan még mindig meglepődnek ezen" - mesélte Pink a magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.