orgonaművész kutya szülés Varnus Xavér sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orgonaművész nem lesz újra apa, csupán pótpapa, hiszen Kiskutya névre keresztelt ölebe hamarosan aprócska utódokat hoz a világra. 

Xavér, akinek nagyon fontos a családja és szerettei, a szülésen is szeretne részt venni, ám külföldi koncertje miatt fél, hogy lemarad róla.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


"Ezeknél a kiskutyáknál az a legfurcsább, hogy csak az utolsó pillanatában látszik meg, hogy terhesek. Nekem az volt gyanús, hogy egy reggel a házban hirtelen megnőtt a hasa, úgy nézett ki, mint aki fel van puffadva. Elvittem a helyi állatkórházba és az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy két utód van benne." - mesélte a művész a Minden Reggel stúdiójában.

A cuki pinscher egyébként saját unokatestvérével lobbant "szerelemre", azt viszont, hogy mikor érkeznek a csöppségek, még nem lehet pontosan tudni. "Minden nap háromszor meg kell fogni a kis mellbimbócskáit, meg kell nyomni, és ha az első tejcsepp megjelenik, akkor az a biztos jele, hogy 24 órán belül szül. Mivel azonban nem vagyok annyit otthon, ezért a kertészünket kértem meg, hogy végezze el ezt a folyamatot." - árulta el Xavér.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.