Többször megszúrták a Comet sztárfellépőjét

támadás Wiley Comet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy világszerte ismert előadó Wiley, a 13. Comet sztárfellépője, mégis közvetlen és őszinte maradt. A világsztár csütörtöki budapesti fellépése előtt néhány órával az egyik impozáns budapesti hotel panorámás lakosztályában adott interjút a Life.hu újságírójának, ahová elkísérte felesége és két szép és vagány kislánya is, akik megváltoztatták az életét, akárcsak azok a fizikai támadások, amelyek több alkalommal az életét fenyegették.

Wiley-t több alkalommal megkéselték már az utcán, volt, hogy életveszélyesen megsérült és az arcán maradandó heg keletkezett. A rapper maga sem érti, hogy mivel szolgált rá a támadásokra.

"Az utolsó késelés után, amikor egyszerűen annyi volt a bűnöm, hogy rosszkor voltam rossz helyen, elgondolkodtam, hogy vajon ez a karmám, hogy mindig késsel esnek nekem? Az önbecsülésemet megtépázták ezek az esetek, és a fizikai sebek mellett mély lelki sérüléseket is szereztem. Ezeket persze mind meg tudom jeleníteni a dalaimban, ami segít feldolgozni a traumákat" - árulta el őszintén a rapper, aki a lányait is nagyon félti attól a világtól, amiben nevelkednek.

Red Lemon Média
Red Lemon Média

"Nem szeretném, ha Angliában nőnének fel, mert nem érzem biztonságosnak. Igyekszem többet utazni velük, a világ sok táját megmutatni nekik, hogy több nyelvet is megtanuljanak és ezáltal nyitottabb személyiséggé váljanak" - tette hozzá Wiley, aki a fenegyerek külső mögött egy igazi, mély érzésű családapa. "Emellett az életmód mellett nem könnyű egyben tartani a családomat, de mindent megteszek, hogy mégis sikerüljön. Szeretném, ha a lányaim családja teljes lenne, és az apjukat nem csak időnként látnák. Ott vagyok mellettük minden fontos pillanatban és ahová tehetem, magammal viszem mindhármójukat" - mondja az énekes, akinek magának is sokat ad az utazás.

"Amikor elkezdtem bejárni a világot, rádöbbentem, hogy mennyit tesz hozzá az emberhez az, hogy utazhat. Én ezekből az élményekből merítek, amikor alkotok. Különösen jó hatással van rám Jamaica, Amerika és Európa egyes országai is. Budapest is nagyon tetszik, mert itt együtt él a múlt és a jelen, látok régi épületeket, de modern házakat is, és ezt nagyon szeretem"- mesélte a rapper, aki a hazai közönségnek is üzent. "Nagyon meglepett, amikor megtudtam, hogy itt is ismerik és szeretik a számaimat. Én olyan előadó vagyok, aki oda megy szívesen, ahol szeretettel fogadják, épp ezért köszönöm a magyar rajongóimnak, hogy vannak és hogy zenélhetek nekik."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.