színésznő TV2 Szabó Zsófi sérülés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe került a Jóban Rosszban szőke színésznője, akinek a lába súlyosan megsérült. Emiatt komoly fájdalmak között fogja kedd este vezetni a TV2 Aktív című műsorát, mint vendég házigazda - tudta meg a Life.hu.

Zsófi egy váratlan rossz lépésnek köszönheti a sérülést, ami elsőre egyáltalán nem is tűnt súlyosnak.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Zsófi maga osztotta meg az egyik közösségi oldalon a feldagadt lábáról készült fotót

"Tegnap futni voltam, hiszen félmaratonra készülök, amelyet Erőss Zsolt emlékére fogok lefutni. Edzés közben ment ki a bokám. Akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem fájt annyira" - emlékezett vissza a színésznő, aki később rájött, hogy nagyobb a baj, mint gondolta volna. "Estére nagyon bedagadt a bokám, és komoly fájdalmaim voltak, ezért orvoshoz mentem. Fájdalomcsillapítót kaptam és kiderült, hogy szalaghúzódásom van" - tette hozzá Zsófi, akinek ekkor kellett meghoznia azt a döntést, hogy a sérülés ellenére vállalja-e az Aktív forgatását, mint vendég műsorvezető. "Volt róla szó, hogy esetleg elcserélem az esti adás felvételét egy másik napra, de nem akartam. Szeretnék maximálisan helytállni a sérülés ellenére is. Szerencsére a műsor pultjába kapaszkodhatok a felvétel alatt, és a rövid felkonferálásokat egy lábon állva is kibírom" - nevetett a színésznő, akinek ezután azonban pihentetnie kell a lábát, ha nem akar tartós problémát.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.