színésznő Angelina Jolie terhes sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi bulvársajtó legfrissebb pletykája szerint Angelina Jolie a hetedik gyermekét várja, és erre való tekintettel a rivaldafénytől is távol marad. Így Brad Pitt, akiről egy nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon, ismét apa lesz.

A sztori részletei a Star magazin soron következő számában derülnek ki. A lap úgy tudja, Angelina a harmadik hónapban jár, azaz legrosszabb esetben a nyáron kiderül, mi igaz mindebből - persze valószínűleg addig is készülnek róla "leleplező" fotók. A riport már azt is közli, hogy az egyik gyerekük, Shiloh annyira izgatott, hogy már el is döntötte: leendő testvérét Johnnak hívják majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jolie állítólag emiatt nem vett részt a Golden Globe-díjátadón. Egyrészt nem szeretné, hogy elterjedjen a hír, márpedig elterjedt volna, amint meglátják, hogy visszautasítja a pezsgőt. Másrészt a hajnalig tartó bulin valószínűleg rátört volna a reggeli rosszullét, ami nap mint nap kínozza. A fentieket persze jobb fenntartással kezelni, az álompárról ugyanis tavaly nagyjából havi rendszerességgel terjedt el vagy az, hogy gyereket várnak, vagy az, hogy a napokban összeházasodtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.