Evelin kiröhögte édesanyját, Bea asszonyt

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike -
csók TV2 Gáspár Győző megcsalás Gáspár Evelyn Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Gáspár Bea padlót fogott, amikor megtudta, Győzője más nővel csókolózott egy klipforgatáson. Előbb férjének esett, majd lányuknak, Evelinnek panaszkodott. Kevés sikerrel. 

Nem tudta megemészteni "megcsalatását" Gáspár Bea, így nagyobbik lányának öntötte ki a szívét. Evelint azonban egy kicsit sem rázták meg a történtek, az arcára volt írva, pont nem érdekli, ki mit szól ahhoz, hogy apja kivel kavar, helyette forradalmi ötlettel állt elő: "Béreljünk neked is egy fiatal csávót. Majd bemutatom a Facebookon, hogy az új apukám. A másikat meg az új anyukámként" - mondta vihorászva anyjának.

Bea az Édes Élet kamerái előtt mondta el, hogy nem ezt a választ akarta hallani, inkább vigasztalást várt volna lányától. Az anya-lánya konfliktus csúcspontját itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.