Hatalmas a titkolózás Schumacher körül

Forrás: Northfoto -
Schumacher kóma Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a pilóta felkelt a mélyaltatásból, sőt, még a feleségét is felismerte. Azóta kiderült, hogy a hír nem igaz, ezt pedig maga a pilóta sajtószóvívője, Sabine Kehm cáfolta. A Life.hu azonban megpróbált utána járni a dolognak: most akkor mi lehet az igazság a Michael Schumacher állapotáról?

Hónapok óta kelnek szárnyra és halnak el hírek a kómában fekvő pilótáról, nemcsak itthon, de az egész világon. A Life.hu egyik újságírója felkereste egy Németországban élő rokonát, hátha kint többet tudnak az országukból származó pilóta állapotáról. "Schumacher családi élete még akkor is szinte tabu volt, amikor aktívan versenyzett - sosem szerette, ha írtak róluk az újságok, és igyekezett mindent megtenni, hogy ne pletykáljanak róluk. A család a hozzáállásában még nem változtatott - a mai napig alig kapunk információkat Schumacher hogylétéről. A minap felröppent a hír, hogy felkelt a kómából, de ezt rögtön cáfolták is. Az én véleményem az - olvasva és hallva az eddig történteket - hogy Schumacher sokkal jobban van, sőt, elképzelhető, hogy már felkelt a mélyaltatásból, a család azonban ezt titkolni fogja, amíg tudja - nem akarnak médiacirkuszt rendezni" - árulta el munkatársunk Németországban élő rokona.

Forrás: Northfoto

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy Németroszágban tudnak -e valamit a pilóta öccséről, a szintén versenyző Ralf Schumacherről - itthon ugyanis sosem szerepel a hírekben. "Mi is csak nagyon keveset tudunk róla . nemrég egy pletykalapban olvastam talán, hogy válik, és sokat bulizik, de mondom, ez szerintem csak pletyka!"

A Life.hu kedden délután többször is kereste telefonon a kórházat, ahol a hírek szerint a pilótát ápolják, ám a telefont többszöri próbálkozásra sem vették fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.