Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringését

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
kóma Lausanne Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.

Michael Schumacher abban a lausanne-i kórházban fekszik, ahol már Roger Moore-t és George Harrisont is kezelték. A 400 négyzetméteres parkkal körbevett rehabilitációs klinikán sűrűn ültetett fák takarják el a kórházi szobák ablakait.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

A kórház híres a diszkréciójáról, a dolgozóknak le kell adniuk a mobiltelefonjaikat, hogy ne tudják lefotózni és drágán eladni a híres betegekről készült képeket.

Schumacher gyógyulását a svájci Blick szerint egy német nő, Karin Diserens segíti, ő az ideggyógyászati rehabilitációs osztály főorvosa. Egy ún. Erigo robottal stimulálják a mesterséges kómából felébredt Forma-1-es legenda izomzatát és vérkeringését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.