Parázs vitát váltott ki Pásztor Anna távozása a Sztárban sztárból

vita kommentelés TV2 Sztárban sztár Facebook Dukai Regina Keresztes Ildikó Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 átváltozó show-jának vasárnapi adásában Pásztor Anna kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett távoznia. A döntés nagy vihart kavart a műsor Facebook-oldalán a rajongók körében.

Ahogy a Life.hu is megírta, hiába alakította tökéletesen Marilyn Mansont Pásztor Anna a Sztárban sztár vasárnapi adásában, a zsűri és a nézők szavazatai alapján ő távozott a show-ból. A műsor közösségi oldalán számtalan hozzászólás érkezett Anna kiesése után. Ahogy az lenni szokott, sokan felháborodtak és inkább Dukai Reginát vagy Keresztes Ildikót penderítették volna ki.

Forrás: TV2

„Miért nem a Dukai! Semmitmondó nő? Ja, mert a sok pasi csak a testét nézi! Pedig a zsűri is mindig lehúzza!" – írta felháborodottan valaki, és ezzel mások is egyetértettek: „Rossz volt hallgatni, semmi hangja nincs, nem is értem, mit keres egy ilyen műsorban Dukai."

Volt, aki Keresztes Ildikó kieséséért szurkolt: „Most már ideje volna a Keresztest is elküldeni...." – írta egy kommentelő.

Sokan azonban Annát is támadták: „Nagyon rossz volt Anna, így meggyalázni ezt a jó számot... semmi bajom nincs Annával, a kinézet tökéletes volt, de az ének valami borzalmas, a szöveg és a dallam teljesen eltért az eredetitől" - írta a hozzászólásában valaki.

Akadt viszont, aki tárgyilagos választ talált Anna kiesésére: „Pásztor Annát ki kellett ejtsék, mivel kezdődik a Rising Star, amelyben ő zsűritag lesz. Koós Rékát is kiejtették múltkor, mert kezdődtek az előadásai, másik héten. A kettőt együtt meg eléggé nehéz lenne csinálni" – tette hozzá egy kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.