Bereznay Tamás düh séf TV2 kosz dühroham A konyha ördöge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereznay Tamás a budapesti Vadvirág étteremben tapasztalt állapotok láttán nem bírt megálljt parancsolni érzéseinek és dührohamot kapott. 

A konyha ördöge eddigi adásaiból kiderült, hogy egy dologgal lehet igazán kihozni a sodrából az egyébként nyugodt természetű profi séfet, Bereznay Tamást, az pedig a kosz. Abból pedig nem volt hiány a TV2 szerda esténként jelentkező gasztro-realityjének legújabb epizódjának forgatásán.

Forrás: TV2

„Ha azt mondom, hogy nagyon súlyos volt a helyzet, az nem fejezi ki eléggé, milyen körülmények fogadtak minket. Azon túl, hogy az egész konyha koszos volt, romlott alapanyagok, ételek sorakoztak a hűtőkben és még a tányérok is ragadtak, amiből a vendégek esznek. A hányinger kerülgetett, hiszen én ebből a konyhából kaptam ebédet. Nyugodt ember vagyok és nem történt velem még ilyen, de ott dührohamot kaptam. Nem hittem a szememnek, olyan állapot uralkodott annak köszönhetően, hogy a konyhának nem volt gazdája, a szakácsok hetente váltották egymást" – árulta el Bereznay, aki szerint talán még van remény és helyrehozható a hatalmas baki.

„Nem volt ismeretlen számomra a Vadvirág étterem, régen jól menő hely volt, édesapámék is rendszeresen jártak oda. Leginkább a tulajdonos, András fejében kellett rendet rakni, fel kellett őt rázni, hogy ne kelljen bezárnia az éttermet. Nincs könnyű helyzetben, olyan súlyos anyagi problémákkal küzd, hogy a bár részről leválasztott tíz négyzetméteres területen alakított ki egy szobát és ott él. Nagyon remélem, hogy sikerült neki az újrakezdéshez lendületet adnunk" – tette hozzá A konyha ördöge séfje.

Újabb fordulat a Koltai-perben: megdőlni látszik a fiktív filmgyártás vádjahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-p-koltai-gabor-fiktiv-filmgyartas-vadja-megdolni-latszik.htmlKoltai Róbert és Pogány Judit fiát, P. Koltai Gábort 2010-ben vádolták meg adócsalással, öt hónapon keresztül volt előzetes letartóztatásban milliárdos összegű fiktív számlázás és pénzmosás gyanúja miatt.TV + Bulvár--Leváltották az MTVA időjárás arcát – hova lett Reisz András?http://www.life.hu/bulvar/20150318-reisz-andrast-az-mtva-idojosat-levaltottak-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-showjanak.htmlSzomorúan konstatáltuk, hogy nem láthatjuk többet az M1-n Reisz András meteorológust, akit Sebestyén Balázs szerda reggel a Morning Show-ban az MTVA egyik ikonikus arcának nevezett.TV + Bulvár--Megvan az ítélet a Zalatnay-ügybenhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-zalatnay-saroltat-masfel-ev-bortonbuntetesre-es-harom-evre-felfuggesztve-iteltek.htmlKétmillió forintos csalással vádolták az énekesnőt, ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalta szerdán. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztve.TV + BulvárOrigoÍgy szavalt a 16 éves Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-tatar-csilla-a-petofi-tv-musorvezetoje-16-evesen-a-petofi-muzeumban-verseket-szavalt-es-elemzett.htmlAz MTVA műsorvezetője 16 évesen a Petőfi Múzeumban verseket szavalt és elemzett. Az archív felvételt a Petőfi TV-n láthattak a nézők, ahol Csilla mindenkit arra buzdított, most nyugodtan szóljanak be neki.TV + Bulvár--Így készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Csemer Boogiehttp://www.life.hu/bulvar/20150317-csemer-boglarka-boogie-a-dal-2015-gyoztese-igy-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Boggie arról mesélt, hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.TV + BulvárOrigoIgazi bombázó volt Karda Beahttp://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.htmlKarda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.