Sebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekiment

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Sarka Kata nevetés feladvány műsor Hajdú Péter sztár Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.

"Papírja van róla, hogy nem szarkupac, ki az? Persze, hogy Hajdú Péter!”

- hangzott a feladvány, és rá a válasz. Majd jött a következő: „Ki volt Habony Árpád barátnője? Talán Sarka Kata?”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A közel egyórás műsorban köz­életi, politikai és persze bulvártémában olvassa fel feladványait Balázs, majd az RTL Klub sztárjai élcelődések, röhögcsélések közben válaszolnak a kérdésekre. Hajdúék mellett Tóth Verát, Schobert Norbit, Zimány Lindát és Habony Árpádot sem hagyták ki a kérdezz-felelekből.

„A show koncepciója, hogy olyan kérdéseket tegyünk fel, amelyek a nézőt is érdeklik, van róluk véleménye, és emellett még szórakozik is. Nem gondolom, hogy a műsor témái túlságosan direktek lennének, pusztán arról van szó, hogy széles körben foglalkozunk aktuális témákkal, közéleti szereplőkkel. RTL-es sztárokkal, vagy akár TV2-es celebekkel is” – magyarázta a Borsnak Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere.

A lap Hajdú Pétert is megkereste az ügyben. „Egyáltalán nem érdekel, mi zajlik a másik csatornán. És a feleségemet sem” – szögezte le röviden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.