El sem hiszed, miért rajong mostanában Victoria Beckham

ital David Beckham alkohol Mexikó tequila Victoria Beckham rajongás
Az énekesnőből lett divattervezőt férje, David Beckham leplezte le egy nemrég adott interjújában.

Ezt azért mi sem gondoltuk volna, Victoria! Mint ahogyan azt férje, David Beckham nemrég elárulta, a Spice Girls egykori énekesnője mostanában egy dologért rajong, de azért nagyon: ez pedig nem más, mint a tequila.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Alkoholista lett a válás miatt Ben Affleckhttp://www.life.hu/drlife/20150825-ben-affleck-alkoholista-lett-a-valas-miatt-jennifer-garner-elvonora-kuldte.htmlEgyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. Dr. Life--David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal http://www.life.hu/sztarok/20150929-david-beckham-egy-reklamfilm-kedveert-koltozott-ossze-kevin-harttal.htmlSzuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. TV + Sztárok--Országos kampány indul az energiaitalok túlzott fogyasztása ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150729-orszagos-kampany-indul-az-energiaitalok-tulzott-fogyasztasa-ellen.htmlTöbb hivatal és intézet összefogásával indul országos kampány annak érdekében, hogy az emberek egészségtudatos fogyasztóvá váljanak. Dr. LifeThinkstockÉlő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoFrissítő ital - hűsít, másnaposságra is jó és ráadásul egészséges ishttp://www.life.hu/adelvilaga/20150816-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban.htmlÍme, egy frissítő ital, amit amellett, hogy hűsít, hidratál és nagyon egészséges, isteni finom is. Próbáljátok ki!Adél világaOrigoVictoria Beckham eltávolíttatta férjének címzett tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20150916-victoria-beckham-eltavolittatta-ferjenek-david-beckhamnek-cimzett-szerelmes-tetovalasat.htmlAmíg David Beckham újabb és újabb tetkókat csináltat, amelyeknek rendszerint az az üzenetük, hogy mennyire szereti a családját, az egykori Spice Girl éppen hasonló tetoválásainak eltüntetésén dolgozik. Vajon mit akar ezzel üzenni? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.