A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok

Elvis Presley Michael Jackson Paul McCartney gyerekkor otthon Taylor Swift Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak.  

Taylor Swift

A fiatal énekesnő jelenlegi, 24 millió dolláros Rhode Island-i luxusvilláját korábban már megcsodálhattuk. Most arról a családi házról rántjuk le a leplet, amelyben Taylor Swift a gyermekkorát töltötte. A fiatal sztárnak valószínűleg kiskorában sem kellett nyomorognia, szüleivel ugyanis ebben a hat hálószobás, 469 négyzetméteres házikóban lakott egészen 2013-ig.

Forrás: AFP, wfmz.com

Paul McCartney

Az egykori Beatles-tag gyerekkorában sokat költözött szüleivel, de liverpooli otthonukra a mai napig jó szívvel emlékszik vissza, ahol a tehetséges zenész négy- és tízéves kora között lakott. A családi lak nem nevezhető luxuslakásnak, három hálószobával, egy nappalival és egy konyha-étkezővel büszkélkedhet. A híres családi ház egyébként idén februárban egy aukción 231 000 dollárért kelt el.

Forrás: AFP, Flickr

Elvis Presley

Elvis Presley 1935. január 8-án ebben a szerény, kétszobás tupelói házban született és nőtt fel, Mississippi állam északi részén. Akkoriban még Old Saltillo Roadnak hívták az utcát, és a város egyik lepukkant környékének számított. Az egykori szülőház manapság Elvis-múzeumként funkcionál.

Forrás: AFP, Wikipedia

Jennifer Lopez

Mielőtt a latin díva elindult a világhírnév felé, és fülbemászó dalaival a slágerlisták élére került, szóval a sztárság előtt ő csak „Jenny volt a lakótelepről” (vagyis Jenny From the Block). Jennifer Lopez New York Bronx kerületében született, és itt is nőtt fel, ebben az úgynevezett többgenerációs házban.

Forrás: AFP, walletgroove.com

Michael Jackson

A popkirály igen mélyről indult, és élete során hihetetlen magasságokba jutott. Michael Jackson 1958. augusztus 29-én született a Jackson család kilenc gyermeke közül a hetedikként. Gyerekkorát Indiana állam Gary városában töltötte, nyolc testvérével és szüleivel együtt pedig ebben az aprócska, háromszobás házban nőtt fel.

Forrás: AFP, Flickr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.