Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Jolie

Forrás: AFP -
támogatás kilépés Angelina Jolie alapítvány Diana hercegnő aknamentesítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.

Nem támogatja tovább Diana hercegné egyik legkedvesebb jótékonysági szervezetét Angelina Jolie - írja a Mirror.

Forrás: AFP

A lap úgy tudja, a színésznőnek, akinek humanitárius tevékenységét Erzsébet királynő kitüntetéssel jutalmazta, tudomására jutott, hogy a Halo Trust bombamentesítéssel foglalkozó alapítvány néhány tagja napi 500 angol fontot, vagyis körülbelül 200 ezer forintnak megfelelő összeget akasztott le magának a "munkáért." Ráadásul néhány dolgozó még gyermekei bentlakásos iskoláját is az alapítványhoz befolyó összegből finanszírozta.

A Halo Trust 1997-ben kapott nagy figyelmet a nyilvánosság részéről, amikor Diana hercegné nem sokkal a halála előtt meglátogatta a szervezet által aknamentesített Angolát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.