Brad Pitt helyett bátyjával tért haza Angelina Jolie

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt vérfertőzés testvér Los Angeles Angelina Jolie repülőtér London James Haven kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Londonban hagyta az éppen legújabb filmjét forgató Brad Pittet, és helyette a korábban sokat vitatott testvéri viszonyban lévő bátyjával, James Havennel érkezett a Los Angeles-i repülőtérre.

Angelina Jolie és bátyja, James Haven kapcsolata Hollywood egyik legvitatottabb testvéri viszonyai közé tartozik.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Az anorexiás vékonyságúra fogyott színésznő számtalan alkalommal választotta kísérőjének Jamest a legkülönfélébb vörös szőnyeges eseményekre, a 2000-es Oscar-díjátadón pedig a kamerák kereszttüzében csókolta szájon a bátyját.

További gyanakodásra ad okot, hogy a szintén színészként ténykedő Haven korábban azt nyilatkozta: lehetetlennek tűnik megtalálnia a szerelmet, hiszen a tökéletes nő számára nem más, mint a testvére, Angelina.

Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, a Tomb Raider sztárja ezúttal ismét a bátyját választotta kísérőjének, amikor Knox Jolie-Pitt-tel együtt visszatértek Los Angelesbe. Brad Pitt a hírek szerint Londonban maradt legújabb filmje, a World War Z folytatásának forgatási munkái miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.