Botrány! Durván támadják Leonardo DiCapriót

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/David Mareuil -
környezetvédő repülő támadás Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a környezetvédelem igazi élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran. Most mégis támadják őt, méghozzá egy nem akármilyen dolog miatt. 

DiCaprio nagyon komolyan veszi a környezetvédelmet, éppen ezért van pár dolog, amit egyszerűen kiiktatott az életéből. A hírek szerint azonban hiába a sok jótékonykodás, néhány "apróságról" így sem tud elmondani - írja a Page Six.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/David Mareuil

A színész egy magángéppel érkezett New Yorkból a cannes-i filmfesztiválra, hazafelé pedig szintén ezzel ment. Robert Rapier, az egyik környezettel kapcsolatos elemző a lapnak elmondta, hogy szerinte nagyon hiteltelen, hogy a sztár beszédeiben arra buzdítja az embereket, vigyázzanak a bolygóra, miközben ő a legalapvetőbb szabályokat serm tudja betartani. A dögös hírességnek sürgősen ki kell találnia valamit, különben sok rajongó elpártolhat tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.