Kitálalt Angelina és Brad egykori testőre: ettől rettegett a legjobban a sztárpár

Forrás: Vogue -
Brad Pitt váltságdíj rablás testőr Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig dolgozott Angelina Jolie és Brad Pitt testőreként Mark Billingham, akinek a feladata főként a gyermekek felügyelete volt. Az egykori alkalmazott már nem áll szerződésben a sztárpárral, és kitálalt a viselt dolgaikról. Elárulta, hogy Angelina és Brad mitől féltek a legjobban!

Olyan embereket védett Mark Billingham, mint Russell Crowe, Sean Penn és Tom Cruise, valamint nagyon sokat dolgozott Angelina Jolie és Brad Pitt mellett is. Az egykori testőr főként az épp most válófélben lévő sztárpár gyermekeire vigyázott, de ez a munka túl sok volt neki.

Forrás: Vogue

El kellett jönnie, mert már a saját családi életét is felemésztette az a munka, amit a két filmsztárnál végzett. Nem volt ideje hazamenni, hiszen ilyen ismert emberek gyermekeit védeni egy soha véget nem érő feladat. Mark Billingham úgy döntött, megoszt egy-két részletet arról, milyen is volt Angelina Jolie-nak dolgozni. Elmondása szerint

a sztárpár egyvalamitől nagyon félt, mégpedig attól, hogy elrabolják a gyermekeiket, és cserébe váltságdíjat kérnek.

"A legnagyobb probléma számukra mindig az volt, attól féltek, hogy elrabolják a gyerekeiket, és ez az egész főként a pénzről szólt" – mondta Mark Billingham. Hozzátette, annyi időt töltött a gyerekekkel, hogy szinte már az apjuknak érezte magát – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.