Állítják: a reptéren is "hisztizett" Hosszú Katinka és Shane Tusup

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn megérkezett a windsori rövid pályás világbajnokságról a magyar úszóválogatott, amelyet újságírók hada várt. Úgy tudni, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nagyon megválogatták, melyik kérdésre válaszolnak, és melyikre nem. 

Rengeteg újságíró és több tévéstáb várta a reptéren a hazaérkező úszóválogatottat. A sajtó munkatársai ezúttal azonban nemcsak a sikerekre és érmekre voltak kíváncsiak, hanem az úszás körül kialakult botrányokra is.

Shane megalázta Kovács Ágit

Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövid pályás vb-n, a szponzorok pedig gratulálni szerettek volna az eredményeihez. Kovács Ági a melegítőmedence partjára terelte a gratulálni vágyókat, ebből kerekedett vita, mely során állítólag Shane Tusup megalázóan beszélt Kovács Ágival, aki elsírta magát. Cikkünket a témában bővebben ITT olvashatod el. Az ügyben később Kovács Ági is megszólalt, nyilatkozatát a szóváltással kapcsolatban ITT találod.

A Bors úgy tudja, a díjakon túlmenő kérdések megválaszolatlanok maradtak. Hosszú sajtófőnöke csak néhány kivételezett tévéstábnak engedett interjút, és ők is csak a sikerekről kérdezhettek. Az RTL Klub például rákérdezett Katinka férjénél, Shane Tusupnál, miért támadt neki a szintén olimpiai bajnok Kovács Áginak, valamint a szövetségi kapitánynak, a világ- és Európa-bajnok Hargitay Andrásnak. A napilap arról ír, hogy az edző ezt követően több kérdésre nem volt hajlandó válaszolni. Katinka a sikerekről beszélt: "Egészen hihetetlen, hogy ennyi érmet sikerült szereznem a vébén. Nagyon sok számban elindultam, tehát ez is volt a cél, de amikor így visszagondolok, hogy ez tényleg sikerült, és hányszor állhattam fel a dobogóra, az egy nagyon-nagyon jó érzés."

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Az úszóbajnoknő azonban a Gyárfás-ügyről nem szeretett volna bővebben beszélni: "Reméljük, hogy pozitív változások lesznek, mindenki ebben reménykedik. Azon vagyunk" - idézi szűkszavú nyilatkozatát a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.