Kis híján tönkrement Britney Spears élete

Britney sztárok Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére Britney Spears már elég sok mindenen keresztül ment: ő aztán volt nagyon fent és nagyon lent is. Mostanában úgy tűnik, révbe ért anyukaként és énekesnőként is, ám ez nem volt mindig így. 

Britney tizenévesen került a címlapokra, ám azóta elég sok minden történt vele. Talán túl korán jött számára a hírnév, hiszen évekkel ezelőtt kis híján teljesen tönkrement az énekesnő élete. Britney

még csak 35 éves, ám már most dokumentumfilm készül róla,

amiből elég sokat megtudhatnak majd a rajongók a pophercegnőről.

Britney Spears Forrás: Angela Weiss / AFP

2008 volt talán a sztár egyik legrémesebb éve, ekkor ugyanis olyan lelki válságba került a művésznő, ami a családi életére is kihatott: a bíróság január elején mindkét gyermekét az apjuknak ítélte, Britney ugyanis képtelen volt alávetni magát egy drogrehabilitációs központ kezeléseinek. Ezt követte

egy 24 órás pszihiátriai megfigyelés,

amit a hatóságok rendeltek el számára, mert fennállt a veszélye, hogy a sztár kárt tesz magában.

Erre korábban volt is példa: mindenki emlékszik arra, amikor kopaszra borotválta fejét, és őrjöngve kikelt magából az egykori tinisztár.

Az énekeső egyébként később elismerte, ez az eset indította el a változás útján, innentől sikerült megszabadulnia a káros szenvedélyeitől.

Az eredmény pedig magárt beszél: Spears2008 szeptemberében elérte, hogy a volt férjével közösen neveljék a gyermekeiket, és a karrierje is ekkor kezdett újra egyenesbe jönni. 2008-ban megnyerte a 2008-as MTV-díjátadó legfontosabb díjait új albumával, és azóta sincs megállás. Fellépések és lemezek teszik ki Britney életét, de a gyerekeire is sok időt szán, emellett ő maga is egyenesbe jött: jobban néz ki, mint valaha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.