Bizarr fotót posztolt Hosszú Katinka - Mi történt vele?

fotó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa fotót posztolt a közösségi oldalán Hosszú Katinka: talán valami baj van? 

A közelmúltban még közös grimaszolós cukiskodást láthattunk Katinka és férje jóvoltából, de úgy tűnik, azóta történhetett valami a fiatal élsportoló életében.

A legutóbb közzétett posztjában hátráltató gondolatokról és félelmekről ír, ehhez pedig egy igazán bizarr fotót csatolt, melyen egy ijesztő maszkot visel, ezzel eltakarva kedves, mosolygós arcát.

Vajon mi félnivalója lehet a 27 éves sportolónak?

"Amikor a gondolataid, félelmeid csak limitálnának, jobb kikapcsolni az agyad, és robotként menni előre!" - írja a poszt szövegében Katinka.

Természetesen semmi baja az Iron Ladynek, mindössze egy újabb fanatikus képről van szó, egy olyan maszkban, ami sportolás közben még nagyobb erőkifejtést követel meg a viselőjétől. Katinka egyszerűen megállíthatatlan.

Félmeztelenül pózolt Katinka férje

Hosszú Katinka férjét az InStyle magazin január-februári számába fotózták, és közben videointerjút is készítettek vele. Arról beszélt, hogy milyen az Iron Lady márka stílusa, és mi is az igazi céljuk Katinkával. A videót itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.