David Beckham Anglia harry kane foci vb 2018 Katie Goodland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham, aki korábban szintén játszott Anglia színeiben világbajnokságon, nem mindennapi fotót tett közzé a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdetén. Egy gyermekkori képet töltött fel Instagramjára a válogatott jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Harry Kane-ről, de ez még nem minden.

Nincsenek véletlenek!

Az angol válogatott jelenlegi és korábbi csapatkapitánya, Harry Kane és David Beckham 2005-ben, vagyis 13 évvel ezelőtt találkoztak, amikor a Tottenham csatára még csak 12 éves volt:

A kép további érdekessége, hogy a Beckham mellett álló kislány nem más, mint Katie Goodland, aki mára Kane párja, és kislánya, Ivy Jane Kane anyukája.

A kép eredetije Forrás: The Sun

Gyerekkoruk óta szeretik egymást

Korábbi cikkünkbe, melyben csokorba szedtük a foci vb legeredményesebb focistáit és a barátnőiket, természetesen Harry és Katie is bekerültek. Akkor azt írtuk róluk, hogy már egészen a középiskola óta alkotnak egy párt. Kitértünk arra is, hogy a góllövőlistát vezető sztár kedvese egyébként fitneszoktatóként tevékenykedik, és sporttudományi diplomával rendelkezik.

Harry Kane és Katie Goodland így festenek most Forrás: Getty Images

Anglia kedden este 20:00 órakor lép pályára Shakira kedvenc csapata, Kolumbia ellen. A cél a legjobb nyolc közé jutás lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.