Íme, a foci vb legeredményesebb focistái, és a barátnőik: Cristiano Ronaldótól Philippe Coutinhóig

harry kane Romelu Lukaku Philippe Coutinho foci vb 2018 Cristiano Ronaldo Gyenyisz Dmitrijevics Cserisev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden sikeres férfi mögött egy nő áll – ismerjük a mondást, így megnéztük, kik is állnak a vb eddig legjobban teljesítő, vagyis a legtöbb gólarányú játékosai mögött.

Harry Kane - Katie Goodland

Harry Kane mindössze 24 éves, de ő az angol válogatott, és a vb eddigi legeredményesebb játékosa, már a gólok tekintetében. Ő áll a góllövőlista élén, mögötte pedig egy különleges nő, Katie Goodland. Katie és Harry a középiskola óta alkotnak egy párt, és már született egy gyermekük is. A nő egyébként fitneszoktatóként tevékenykedik, és sporttudományi diplomával rendelkezik.

Harry Kane és Katie Goodland Forrás: Getty Images


Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez

A híres focista nemcsak teljesítménye miatt került sokszor a címlapokra, hanem szövevényes és titokzatos kapcsolatai miatt is. A futballista sok barátnőt elfogyasztott, ráadásul azt sem tudjuk ki, vagy kik szülték Cristiano Ronaldo három gyermekét. Miután azonban a futballista összejött Georgina Rodriguezzel, megtört a jég. A gyönyörű modell is szült már neki egy gyermeket, és úgy tűnik, hogy Cristiano megállapodni is hajlandó, hiszen az a hír járja, hogy a vb után össze is házasodnak.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez Forrás: Instagram/cristiano

Romelu Lukaku - Sarah Mens

A 25 éves belga labdarúgó-válogatott nem először szerepel góllövőlista élén: volt már egyszer a Belga bajnokság és az Európa-liga gólkirálya is. Romelu eredményeiről sokat, magánéletéről azonban keveset olvasni, de a pletykák szerint a szépséges Sarah Mens a barátnője, akiről nem tudni sokat, csak azt, hogy nem akárki gyermeke. Ő az egyik híres holland televíziós, Harry Mens lánya.

Romelu Lukaku és Sarah Mens Forrás: manutd.com, Instagram/saarmens

Gyenyisz Dmitrijevics Cserisev – Cristina Cobo

Az orosz válogatott labdarúgóért is van, ki aggódjon a lelátón. A 27 éves focista több klubban is megfordult már, szerencséjére a Valenciában is, ugyanis az ott töltött idő alatt ismerkedett meg barátnőjével, Cristina Coboval. A gyönyörű lány éppen ott tanult egyetemen, így találkozhattak, és azóta is egy párt alkotnak.

Gyenyisz Dmitrijevics Cserisev és Cristina Cobo Forrás: Instagram/cheryshev90

Philippe Coutinho - Aine Coutinho


A brazil válogatott középpályása is szép teljesítményt nyújtott eddig a vb-n, de érte is hiába dobognak már a női szívek, ugyanis Coutinhonak felesége van! A 26 éves focista 2012-ben házasodott össze barátnőjével, aki végigkísérte őt egészen a kezdetektől. Philippe 14 éves volt, amikor találkoztak, Aine pedig azóta is elkíséri őt minden meccsére. Eddig két gyermekük született, egy lányuk Maria, és egy fiuk, Philippe Junior.

Philippe Coutinho és Aine Coutinho Forrás: Instagram/ainee.c
Így néz ki most Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-kertesz-zsuzsa-a-kazinczy-dijas-bemondono.htmlAz iskolában már egyértelmű volt, hogy Kertész Zsuzsa ért a hangsúlyozáshoz, hiszen próza- és mesemondással is nagyon sok díjat nyert. Ezek indították el a pályán, de nem egyből került a média világába. TV + SztárokOrigoA magyar celebvilág is gratulál Istenes Bence németországi sikeréhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-a-magyar-celebvilag-is-gratulal-istenes-bence-nemetorszagi-sikerehez.htmlNem titok, hogy Istenes Bence Németországban is betört a média világába: ő lesz ugyanis a német X-Faktor műsorvezetője. Instagram-oldalára kitett posztjához olyanok írtak gratuláló hozzászólást, mint Liptai Claudia és Tatár Csilla. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián alig akar gyermektartást fizetni Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-berki-krisztian-alig-akar-gyermektartast-fizetni-hodi-pamelanak.htmlA bíróságon találkozik szerdán Hódi Pamela és Berki Krisztián, elkezdődik a gyermekelhelyezési perük. Az hírek szerint az apuka nagyon kevés gyermektartást fizetne gyermeke anyjának. TV + Sztárok--Ki kellett vezetni Maradonát a stadionbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-ki-kellett-vezetni-maradonat-a-stadionbol-foci-vb.htmlKi kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kikészült csapata győzelme után. TV + Sztárok--Trágár szavakkal szólt be az őt kritizálónak Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180627-tragar-szavakkal-szolt-be-az-ot-kritizalonak-toth-andi-instagram.htmlTóth Andi kiakadt: durván visszaszólt egyik kritikusának a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja a médiából tudta meg, hogy lánya férhez megy: meghívót sem kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-weisz-fanni-edesanyja-a-mediabol-tudta-meg-hogy-lanya-ferhez-megy-meghivot-sem-kapott.htmlElmérgesedett a viszony Weisz Fanni és édesanyja között, személyesen már jó ideje nem beszéltek egymással. Az anya azt sem tudta, hogy lánya férjhez megy: a médiából értesült az esküvőről, de meghívót sem kapott még. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.