Sztárok, akiknek keményen be kellett piálniuk durva jeleneteik előtt: Margot Robbie és Mila Kunis is így tettek

Forrás: Shutterstock -
Brad Pitt jelenet Mila Kunis Natalie Portman ivás Billy Bob Thornton Margot Robbie Edward Norton Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forgatások nem csak mókából és kacagásból állnak, bizony vannak olyan kemény jelenetek, amikre nem lehet teljesen felkészülni. Íme, néhány sztár, aki csak némi alkohol elfogyasztása után tudott nekiállni egy-egy durvább epizódnak.

Margot Robbie

Margot Robbie Forrás: Youtube

Nagy áttörést jelentett a színésznőnek A Wall Street farkasa, de ugyanakkor sokat is kívánt tőle. Rengeteg intim jelenete volt Robbie-nak, ami miatt nagyon ideges volt a színésznő, hiszen nem akárkivel szerepelt bennük, hanem Leonardo DiCaprióval. Hogy legyőzze félelmét, Margot néhány tequilával csillapította izgalmát a különösen nehéz szexjelenetek előtt.

Brad Pitt és Edward Norton

Brad Pitt és Edward Norton Forrás: InterCom

A Harcosok klubját leforgatni sem volt éppen egy teadélután, nem csoda, hogy Brad Pitt és Edward Norton is piáltak olykor a szünetekben, hogy levezessék a filmmel járó stresszt. Az egyik alkalommal a piálgatás után elkezdtek golflabdákkal ütögetni, a rendező pedig felvette a jelenetet, persze adott némi instrukciót is a színészeknek.

Natalie Portman és Mila Kunis

Natalie Portman és Mila Kunis Forrás: Youtube

A két színésznő a Fekete hattyúban játszott együtt, ami szintén nem nevezhető könnyed filmnek, így a forgatása sem volt az. Natalie és Mila közös leszbikus szexjelenetük előtt érezték úgy, kell egy kis stresszoldó: egy üveg tequilát fogyasztottak el, mielőtt rögzítették volna az ikonikus felvételt.

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A Fékezhetetlen című film alatt nyúlt sokszor az alkoholhoz a színész. A gengszterfilmben egyébként is nagy szerepe volt az italozásnak, hiszen a főszereplő fivérek a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet üzemeltettek, Shia LaBeouf pedig nagyon komolyan vette a feladatát, így elg gyakran állt részegen a kamerák elé.

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton Forrás: Freeman Film

A színész a Tapló Télapó felvételei alatt italozott sokszor, ahogy ezt a szerepe is megkívánta. Bár a jelenetei nem voltak durvák, a hitelesség érdekében feláldozta magát Billy Bob Thornton... Később be is vallotta, hogy a karakter megfelelő ábrázolása érdekében elég sokszor lerészegedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.