Katalin hercegné vicces ajándékot adott Harry hercegnek

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
karácsony ajándék Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné nagyon fején találta a szöget Harry ajándékával: évekkel ezelőtt vásárolt neki egy készletet, amellyel saját barátnőt „növeszthet” magának. 

A királyi család ugyan roppant gazdag, ha karácsonyi ajándékozásra kerül a sor, ők inkább a vicces és személyes meglepetéseket részesítik előnyben a drága, de semmitmondó tárgyak helyett. Katalin hercegné például nagyon eltalálta a Harrynek szánt ajándékát, és úgy tűnik, be is jött! Néhány éve ugyanis egy vicces „grow your own girlfriend” fantázianevű babát adott Harrynek, ami magyarul annyit tesz, növessz saját barátnőt.

Katalin hercegné ajándéka meghozta a kívánt eredményt Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Ez a baba néhány centiméteres, és vízbe téve megduzzad. Nyilvánvalóan Harry akkoriban még nem ismerte Meghant és barátnője sem volt, ezért kapta a vicces babát. Úgy tűnik, az ajándék szerencsét hozott a hercegnek, hiszen azóta rátalált az igazira – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.