Kiütéses, gátlásos kamaszlány volt Katalin hercegné: egyik barátnője árulta el

Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik gyerekkori barátnője szerint Katalin hercegné önbizalom-hiányos kislány volt, akit folyton csúfoltak. Olyannyira, hogy a szülei jobbnak látták átíratni a Marlborough College-ba, ahol aztán a sportnak köszönhetően az egész élete megváltozott. 

"Elég durván bántak vele, sokat gúnyolták. Vézna volt és sápadt, a stressztől pedig kiütései, pattanásai lettek" – mesélte Gemma Williamson a Daily Mailnek.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Andrew Matthews

Kate annyira kikészült, hogy a szülei jobbnak látták átíratni a Marlborough College-ba, ahol beválogatták a gyeplabdacsapatba, ennek köszönhetően sportos külsőre és egyre nagyobb önbizalomra tett szert.

"Valamikor a 90-es években nyaralni ment a család Argentínába, ahonnan Kate napbarnítottan tért vissza, a fogszabályzóját is levették, és elkezdte sminkelni magát. Teljesen kinyílt. Minden fiú azonnal belezúgott" - tette hozzá a barátnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.