Meghan Markle letagadta, hogy ismerné bátyját, aki bocsánatot kért tőle

Anglia testvér királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segítséget kért a bátyja, de Meghan szinte azt is letagadta, hogy közük lenne egymáshoz.

Tom Markle levélben gratulált eljegyzéséhez és kért bocsánatot féltestvérétől, Meghan Markle-től, mert sokszor kínos helyzetbe hozta őt viselkedésével. Nemrégiben például letartóztatták, mert barátnője fejéhez pisztolyt nyomott. A Dailymail cikkéből megtudtuk, hogy a férfinek többször is költöznie kellett, mert riporterek követték minden lépését.

Tom Markle nem számíthat esküvői meghívóra. "Forrás: Northfoto "

Meghan azonban nem reagált bátyja megkeresésére, aki végül ügyvédjével kerestette meg a királyi családod. Ezek után Meghan Markle mindössze csak annyit tudott mondani: nem ismeri ezeket az embereket, és távoli rokonoknak titulálta őket, holott bátyja szerint, mielőtt a színésznő Kanadába költözött forgatásai miatt, igencsak közel álltak egymáshoz. „Sok közös hétvégét töltöttünk együtt a nagypapánknál, mielőtt elment" – panaszolta a lapnak Tom Markle.

A Dailymail szerint a bocsánatkérő testvér esküvői meghívóra sem számíthat, így a májusi gigalakodalomról is lemarad majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.