Sussex hercegnéje otthon Meghan Markle falszín szín sussexi hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni.

Tündöklő semlegesség

Azt a fajta visszafogottságot, mely Meghan kifinomultságát rejti, könnyedén reprodukálhatod otthonodban. A „Cathedral Morning" és a „Cappuccino Foam" egyaránt lehet kis és nagy szobák falszíne, remekül visszatükrözik a fényt, ugyanakkor egyfajta erős eleganciát kölcsönöznek az adott helyiségnek. Jól mutatnak az erősebb színű bútorokkal, de a hozzájuk hasonló árnyalatban pompázó alapdarabokkal is kitűnően működnek.

Cathedral Morning Forrás: Valspar, Getty Images

Cappuccino Foam Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Mély drámaiság

A sussexi hercegné téli ruhatárából nem hiányozhattak a sötétkék és -zöld darabok. Ezek a határozott, de elegáns – a hagyományos skót szoknyában visszaköszönő - színek, kiválóan alkalmasak a drámai tér megteremtéséhez. A „Royal Concerto" vagy az „Blue Jay Feather" egymással is csodálatos harmóniában vannak – akár két egymásba nyíló szobában is használhatod őket.

Royal Concerto Forrás: Valspar, Getty Images

Blue Jay Feather Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Királyi frissesség

Amikor Harry herceg és kedvese bejelentették eljegyzésüket tavaly novemberben, Meghan Markle egy fehér, öves kabátban jelent meg. Lenyűgöző látványt nyújtott. A hasonló árnyalatú falakkal, mint például a „Perfect White", egyszerűen tudod revitalizálni a megfáradt szobákat. A fehér egyébként is a frissesség és az ártatlanság színe, mellyel nem igazán tévedhetsz. Azonban a szürke egy árnyalatával, a „Comfy Cosyval" játékosabbá teheted a teret, megőrizve a fenség eleganciáját.

Perfect White Forrás: Valspar, Getty Images

Comfy Cosy Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Magasztos kék

A lila és a bordó mellett, a kék is királyi szín. A gyors életritmusú emberek számára, remek választás a kék egy mélyebb árnyalata, mely kicsit lelassítja és megnyugtatja őket. A „Blue Dusk" vagy a „Turkish Tile" a sötétebb verziót képviselik, melyeket Meghan előszeretettel választ például kabát formájában. Ezeket kisebb térben például ajtó -, ablak-, szegélyléceken érdemes használnod, a nagyobb szobákban azonban bátran lefestheted a falakat is. Élénk színekkel párosítva csodás hatást érhetsz el.

Blue Dusk Forrás: Valspar, Getty Images

Turkish Tile Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.