Sztárszerelmek, amelyek a közösségi oldalon indultak: Palvin Barbi is így talált rá a párjára

Tóth Gabi Palvin Barbi közösségi oldal szerelem Sophie Turner Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár az internetes ismerkedést még mindig sokan elutasítják, egyre több szép szerelmi történet kezdődik a világhálón. Így ugyanis olyan emberek is egymásra találhatnak, akiknek útja a valóságban nem keresztezné a másikét. Íme, néhány sztárszerelem, amely bizonyítja, hogy a közösségi oldalakról is indulhatnak tündérmesék.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás:Krausz Gábor / Instagram

Tóth Gabi és Krausz Gábor már több mint egy éve alkotnak egy párt, közös fotóik tanulsága szerint életük a legnagyobb harmóniában és boldogságban telik. Nyilatkozataik sem árulkodnak másról, habár eleinte nem beszéltek a szerelmükről. Miután azonban hivatalossá vált a kapcsolatuk, az is kiderült, hogy a közösségi oldalon ismerkedtek meg. „Rámírt a közösségi oldalon, ott ismerkedtünk meg. Telefonon beszélgettünk és személyesen is találkoztunk” – mesélte Gabi.


Hajdú Péter és Alföldy Anna

Hajdú Péter és Alföldy Anna Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO

Hajdú Péter és Alföldy Anna kapcsolata még nagyon friss, de az, hogy felvállalták szerelmüket jelzi, komoly dologról van szó. Rögtön kiderült, hogy a 25 éves szépségre az Instagramon figyelt fel az egykori műsorvezető, és azonnal felvette a kapcsolatot a lánnyal. Alföldy Anna lájkolta az egyik képét, Hajdúnak pedig megakadt a szeme a gyönyörű nőn, majd ráírt a lányra.


Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Forrás: Instagram/Palvin Barbi

Nagyon hosszú ideig volt szingli Pavin Barbi mielőtt megismerkedett volna Dylan Sprouse színésszel. A gyönyörű magyar modell végre megtalálta az igazi társát, és mint kiderült, ő is az Instagramnak köszönheti a boldogságát. Dylan küldött üzenetet a szépségnek, csakhogy fél évig nem kapott rá választ. Megérte azonban várnia Barbi üzenetére, hiszen azóta már össze is költöztek a szerelmesek.


Sophie Turner és Joe Jonas

Sophie Turner és Joe Jonas Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Trónok harca színésznője, a 23 éves Sophie Turner nem is olyan régen mesélte el, hogyan ismerkedett meg a vőlegényével, Joe Jonasszal. Közös barátaik hosszú ideig próbálták bemutatni őket egymásnak, sikertelenül. Végül az énekes a kezébe vette az irányítást, és kihasználta a közösségi oldalak adta lehetőséget. „Követtük egymást az Instagramon, aztán egy szép napon küldött nekem egy privát üzenetet a semmiből” – mesélte Sophie, hogy kezdődött a kapcsolatuk.


Mandy Moore és Taylor Goldsmith

Mandy Moore és Taylor Goldsmith Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

A házaspár kapcsolata egyetlen fotóval kezdődött, amelyet Mandy Moore tett közzé. Az énekes albumáról posztolt képet Mandy, ez indította el a „lavinát”. „Taylor valahogy észrevette a fotót, és küldött nekem egy üzenetet. Elkezdtünk e-mailezni, aztán elmentünk egy randira, a többi pedig már történelem. Köszönöm az Instagramnak, hogy segített találkozni a szerelmemmel” – mondta Mandy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.