Sajátjaként szereti Curtis anyukáját a Sztárban sztár leszek! versenyzője

befogadás Sebestyén Kátja Curtis Sztárban sztár leszek! kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtizedes barátság fűzi a Széki családhoz a Sztárban Sztár leszek! énekesét. 

Tóth Gabi versenyzője, Sebestyén Kátja nyolc éves múlt, amikor családja úgy döntött: elhagyják Oroszországot, és Magyarországra költöznek. Kátja és családja Budapesten, a IV. kerületben kezdtek új életet, ráadásul nem is akárkinek a szomszédságában.

"Kisiskolás voltam, amikor Újpestre költöztünk. Új iskola, új barátok, új szomszédok. Életem legnehezebb évei voltak..."

-kezdte az énekesnő.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A lányt rengetegen csúfolták orosz akcentusa miatt, és volt, hogy bántalmazták is. -írja a Bors.

"Volt, hogy négyen fogtak le, és ütöttek-rúgtak. A körzőt belém szúrták, dobáltak, és lehordtak mindennek."

Mivel Kátja anyukája abban az iskolában tanított, nem merte elmondani neki a történteket, azonban volt egy osztálytársa, akinek őszintén beszélhetett.

"Curtis bátyja, Széki Csaba volt az egyetlen, aki kiállt mellettem, és megvédett.

Gyakran átmentem hozzájuk, és az anyukájának, Jutka néninek sírtam el a bánatomat. Egy igazi példakép volt számomra. Nagyon erős és eszes asszony."

Kátja elmesélte, hogy gyakran látogatta meg az akkor még újszülött Curtist is, aki egy tündéri, huncut kisbaba volt nagy, szőkés fürtökkel.

"Napi szinten dajkáltam, hisz kisiskolás koromban rengeteg szabadidőmet náluk töltöttem."

Bár Kátja és családja közel 30 éve elköltöztek Újpestről, a mai napig tartja a kapcsolatot a családdal, legfőképp Jutka mamával, akinek örökre hálás lesz.

"Rengeteget segített nekem, és sok mindent kaptam tőle... Reményt és hitet a reménytelennek tűnő helyzetben, amiért nem győzök elég hálás lenni neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.