Meghan Markle édesapja egy 90 perces dokumentumfilmben vallott lányával való viszonyáról

Forrás: AFP/Henk Kruger -
dokumentumfilm Thomas Markle Meghan Markle vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle mexikói otthonában adott egy 90 perces interjút, amiben mesélt lányával való viszonyáról.

A fél világ figyeli Meghan Markle és Harry herceg visszavonulását és Kanadába költözését. Természetesen a nagy reflektorfényből az egykori hercegné édesapja Thomas Markle sem maradhat ki, aki egy 90 perces filmben mesélte el, milyen a viszonya lányával és mit érzett akkor, amikor Károly herceg kísérte oltár elé Meghant.

Britain's Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan hold their baby son Archie as they meet with Archbishop Desmond Tutu (unseen) at the Tutu Legacy Foundation in Cape Town on September 25, 2019. - The British royal couple are on a 10-day tour of southern Africa -- their first official visit as a family since their son Archie was born in May. (Photo by HENK KRUGER / POOL / AFP) Forrás: AFP/Henk Kruger

„A lányom gyönyörű volt. Bárcsak ott lehettem volna vele. Nagyra becsülöm, hogy Károly ott volt. Beismerem kicsit sírtam miatta. A mai napig nem tudom elfelejteni a pillanatot" - foglalta össze a Ripost.

Az édesapa és lánya 2018 óta nem beszéltek egymással, de a férfi reménykedik benne, hogy ez változni fog egyszer. Thomas Markle szerint Harry herceg olyan, mint egy 12 éves kölyök, valamint azt is elárulta, hogy élőben még sosem találkozott unokájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.