Meglepetés: visszatért Novák Zalán, a Kihívók sztárja

TV2 Novák Zalán Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Zalán meggyógyult abból a betegségből, ami miatt kórházba került. Mostmár visszatérhet a csapatához az Exatlon Hungary népszerű játékosa.

Novák Zalán egy héttel ezelőtt került kórházba, ugyanis elkapta a dengue-lázat, akár csak Tóth Dávid. A Kihívók sztárja bevallotta, hogy időnként elég rosszul viselte a betegségét: nem csak fizikailag volt megterhelő, hanem lelkileg is. Szerencsére azonban már véget értek a kórházi megpróbáltatások, és mától újra a Kihívók csapatát erősíti.

Forrás: TV2

"A combsérülésem után nagyon rosszkor jött ez a betegség, újabb egy hetet voltam távol a csapattól, a versenytől. Fogytam 6-7 kilót, és nem titok, sokat kivett belőlem a betegség mentálisan is, amit persze a Bajnokok előtt nem mutattam. Az biztos, hogy ugyanolyan hittel és szívvel megyek a pályán, és bízom benne, az erőm is hamarosan visszatér teljesen. Sok dolgon átmentem az utóbbi időben, de amíg tudok, küzdök, hogy ott állhassak a legvégén is" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.