A szakértők szerint hamarosan Károly kerülhet a trónra II. Erzsébet helyett

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
trónörökös öröklés II. Erzsébet brit királynő Károly herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a Covid-19 miatt túl veszélyesnek ítélhetik meg az uralkodás folytatását a királynő számára, ezért Károly lép a helyébe...

A szakértők szerint a koronavírus még hónapokig, sőt évekig is jelen lehet, a királynő pedig kora miatt óriási veszélynek van kitéve. II. Erzsébet jelenleg a windsori kastélyban tartózkodik Fülöp herceggel, hermetikusan elzárva a külvilágtól, a briteknek viszont uralkodóra van szükségük.

Andrew Morton - aki rendszerint megosztja a királyi család belsőinformációit - azt állítja, hogy a királyi udvarban már elgondolkoztak azon, hogy II. Erzsébet helyett Károly herceg lépjen a trónra.

Nem Morton az egyetlen, aki így tudja, egy másik királyi szakértő azt jósolta, hogy a királynő jövőre átadja rangját legidősebb fiának, ő maga pedig élete végéig karanténban lesz a járvány miatt -írja a Ripost.

Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.