Irigy, féltékeny hozzászólások lepték el David Beckham egyik fiának közösségi oldalát - Fotók

David Beckham Mia Regan Romeo Beckham szerelem féltékenység kommentek Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria és David Beckham 18 éves nagyfiáért, Romeo Bekchamért odavannak a rajongók, akik nem győzik ezt kifejezni a fiú közösségi oldalán. Viszont mióta Romeo barátnője, Mia Regan is feltűnik néhány fotón, felbukkantak a rosszindulató, féltékeny kommentek is.

A 18 éves Romeo Bekcham Instagram oldala nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében, akik imádják, ha a világhírű focista fia a mindennapjairól posztol.

Azért viszont kevésbé rajonganak, mikor bájos barátnőjével, Mia Regannel szerepelnek közös fotón. Ez esetben jönnek az irigy, féltékeny és rosszindulató kommentek, akik próbálják a Romeot meggyőzni, hogy nem a megfelelő lány mellett tette le a voksát.

"Ez a lány már megint? Ez most komoly? Ugye tudod, hogy Mia csak a pénzért és a hírnévért van veled?" - olvasható az egyik hozzászólás.

A helyzet azóta rosszabbra fordult és már akkor is a barátnőt emlegetik a követők, ha a fiú csak egyedül szerepel a fotón.

Az alábbi fotók alá ezeket a kommenteket írták egyes rajongók:

"Ilyen unalmas az életed Miával?"

"Jól nézel ki Mia nélkül"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.