Nincs könnyű helyzetben Marsi Anikó: ettől retteg - Videó

Forrás: Marsi Anikó/Instagram -
Dancing with the Stars koronavírus Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó visszatérhet a Dancing ewith the Stars színpadára, de nincs könnyű helyeztben, hiszen csupán két napja volt a felkészülésre. 

Marsi Anikó a koronavírus miatt kénytelen volt kihagyni a Dancing with the Stars harmadik élő műsorát. Most azonban visszatér, ám egyáltalán nem könnyű a helyzete, ugyanis csak két napja volt a felkészülésre. Erről a Mokkában mesélt.

Marsi Anikó visszatér Forrás: Marsi Anikó/Instagram

Bár semmilyen tünetem nem volt, otthon kellett maradnom. Azzal foglaltam el magam, hogy lépésről-lépésre leírtam a koreográfiát, és úgy próbáltam memorizálni"

"Pénteken reggeltől egészen megvakulásig próbálni fogok, de így is félek, hogy nem fogok tudni megfelelően felkészülni. A partnerem, Szabó Gábor eddig sem volt velem túl kíméletes, így az sem hatotta meg, hogy bizony jó pár nap kimaradt. Persze annak örülök, hogy aranyos, nem szid össze és nem fogja a fejét, hogy már megint nem tudom, melyik a jobb lábam és melyik a bal" - idézi a Ripost Anikót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.