Hosszú Katinka édesapja majdnem kiugrott a bőréből a hír hallatán

Fotó / Fürjes Viktória -
karácsony Hosszú Katinka Hosszú István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka családja már hozzászokott, hogy az élsportolói lét bizony számukra is olykor lemondásokkal jár. Például, tavaly nem tudtak úgy együtt karácsonyozni, ahogy szívük szerint tették volna. 

Az úszónő mindent félretéve azon dolgozott,, hogy formába kerüljön a 2020-as tokiói olimpiára. A családja helyett az edzést és a szigorú napirendet választotta, Dél-Afrikába ment edzőtáborba. Ám utólag kiderült, mindez felesleges volt,

hiszen az ötkarikás játékokat a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztották.

Ráadásul, Katinka a járvány miatt még csak külföldön sem tartózkodhat, így a felkészülés helyett most igazi, családi karácsony vár a családra, aminek édesapja, Hosszú István rettentően örül.

Fotó / Fürjes Viktória

"Nehéz volt megélni a tavalyi ünnepi időszakot, természetesen nagyon hiányzott Katinka. Ugyanakkor a család megértette, hogy a felkészülése miatt nem volt módja velünk lenni. De az idén másképp lesz! Boldog vagyok, hogy együtt karácsonyozhatok a lányommal" - mondta a büszke apuka a Blikknek. Véleménye szerint Katinka be fogja hozni a felkészüléssel kapcsolatos lemaradását is:

„A maximalista hozzáállását ismerve nyugodtan mondhatjuk, mindent elkövet, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Motivált, azért edz, hogy ismét formába lendüljön, biztos vagyok benne, hogy sikerül is neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.