Ezt terjesztették Harry hercegről és feleségéről Meghanról: a házaspár most teljesen kiakadt

düh Archie herceg harag Meghan hercegné pletyka Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harryt és Meghant a brit sajtó spekulálása ezzel a húzásával teljesen kiakasztotta.

A brit sajtó a hétvégén arról cikkezett, hogy Archie születési anyakönyvi kivonatát módosították még 2019 júniusában, azaz születése után egy hónappal. Az anyja nevénél történtek változások: míg először Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex - ő királyi felsége, Sussex hercegnéje - állt, mostanra a Rachel és Meghan keresztnevek eltűntek -írta a Femina.

Harry herceg és Meghan Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ez olyan címekkel jelent meg hogy Meghan hercegné titokban eltüntette a nevét az előbb említett hivatalos dokumentumból.

Az újságírók egyes elméletei szerint ezzel akartak Harryék Vilmosékkal kekeckedni. Hiszen az ő gyerekeik anyakönyvi kivonatában Katalin nevét mindenhol feltüntették. Egy másik teória szerint a sussexiek így akartak tisztelegni Diana hercegnő előtt, aki annak idején mindenhol csak Her Royal Highness The Princess of Wales, azaz ő királyi felsége, Wales hercegnője néven szerepelt.

A hercegi párnak elege lett ebből, és a szóvivőjükön keresztül tiszta vizet öntött a pohárba.

- jelentette ki a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.