Harry herceg tiszta vizet öntött a pohárba: ezért lépett ki a királyi családból

Forrás: AFP/Ben Stansall -
James Corden Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Corden műsorában szerepelt Harry herceg, aki egy busz tetején adott interjút a műsorvezetőnek.

Harry herceg meglepő őszinteséggel adott interjút a sztárok kedvenc riporter-műsorvezetőnéjek, James Cordennek.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrives to attend the UK-Africa Investment Summit in London on January 20, 2020. (Photo by Ben STANSALL / AFP) Forrás: AFP/Ben Stansall

A herceg elárulta, hogy miért lépett ki a király családból és arra is reagált, amit Erzsébet királynő mondott, miszerint unokája már nem vesz részt a királyi közösségi életben.

"Nem lelépés volt, inkább hátralépés... Nagyon nehéz volt abban a közegben létezni, gondolom sok ember számára lejött. A brit média megmérgezte a mentális egészségem. Azt tettem, amit bármelyik férj és apa tett volna: el kellett menekítenem a családomat, ami azért nem jelenti, hogy elmenekültünk volna" - mesélte a herceg, majd hozzátette, hogy ezek után is a köz szolgálatában szeretne dolgozni, mondjon bárki bármit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.