Fülöp temetése változást hoz Harry és Vilmos kapcsolatában? Ennek a fejleménynek örülne Meghan

Forrás: MTI/AP/Pool/Victoria Jones -
békülés temetés gyász Meghan Markle Fülöp herceg Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje szóba sem áll egymással Harry és Vilmos herceg. Ám nagyapjuk temetésén talán újra közelebb kerültek egymáshoz, hiszen egyszer szóba is elegyedtek. 

A második trimeszterben lévő Meghan orvosa utasítására nem lehetett jelen Fülöp herceg temetésén. Férje, Harry és annak testvére, Vilmos hosszú idő után most találkoztak először egymással, és a temetésen nagyrészt egymásra sem néztek - írta a Bors.

Károly walesi herceg, brit trónörökös két fia, Vilmos herceg és öccse, Harry herceg (j) kíséri nagyapjuk, Fülöp edinburghi herceg koporsóját a windsori kastély Szent György-kápolnájába 2021. április 17-én. Forrás: MTI/AP/Pool/Victoria Jones

Mivel a szertartás után valaki beszélgetni látta a testvéreket lehetséges, hogy nagyapjuk temetésén bocsátottak meg egymásnak.

Meghan nem titkolja, hogy nagyon boldoggá tenné ha a testvérek újra egymásra találnának, hiszen tudja, hogy Harry és Vilmos között gyerekkoruk óta különösen szoros kapcsolat van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.