Ők lesznek az idei Oscar-gála díjátadói

Forrás: analogicus / Pixabay -
Brad Pitt Joaquin Phoenix Oscar-gála Oscar-díj film színész Laura Dern Renee Zellweger Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hagyományokhoz híven a színészi kategóriák tavalyi győztesei, Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Brad Pitt és Laura Dern, valamint Bong Dzsun Ho, Halle Berry és Harrison Ford is díjátadóként működik közre a 93. Oscar-gálán, amelyet kevesebb mint két hét múlva rendeznek meg Los Angelesben.

A ceremónia producerei, Jesse Collins, Stacey Sher és Steven Soderbergh hétfőn jelentették be annak a 15 sztárnak a nevét, akik díjátadóként csatlakoznak a rendhagyó műsorhoz - írta a Deadline című filmes portál.

Oscar-díj Forrás: analogicus / Pixabay

Az átadók között szerepel még Angela Bassett, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon és Zendaya. A producerek korábbi ígérete szerint az egész közvetítés olyan lesz, mintha egy valódi filmet nézne a közönség.

"Tartva magunkat a moziszerű díjátadó megközelítéshez, igazi sztárparádét állítottunk össze"

- jegyezte meg a trió.

A 93. Oscar-gálát április 25-én rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban és az Union Pályaudvaron.

Az érintett alkotók Londonból, Párizsból és valószínűleg más európai városokból is bekapcsolódhatnak majd. A gálát, amelynek további résztvevőit később jelentik be, az ABC csatorna fogja közvetíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.