Ez már a békülés jele? Jennifer Aniston áradozott Brad Pittről

Brad Pitt békülés barátság Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újból elkezdődtek a találgatások, miután Jennifer Aniston egy interjúban meglepően pozitívan beszélt volt férjéről, Brad Pittről. A rajongók abban reménykednek, hogy a sztárpár újra összejött egymással.

A Jóbarátok különkiadása kapcsán a népszerű sorozat három női főszereplője interjút adott a széria híres mellékszereplőiről. Ekkor mindenki nagy meglepetésére Jennifer Aniston említette meg volt férje, Brad Pitt nevét.

"Mr. Pitt csodálatos volt. Egyszerűen fantasztikus"

- áradozott róla a színésznő.

Jennifer Anitson meglepően pozitívan nyiltkozott a volt férjéről Forrás: Getty Images for Turner/2020 Getty Images/Emma Mcintyre

A rajongók szerint nem véletlen, hogy Courteney Cox vagy Lisa Kudrow helyett Jennifer említette meg első férje nevét.

Nagy valószínűséggel azonban a legtöbben sokkal többet látnak bele ebbe az egy mondatba, mint kellene. A rajongók azonban úgy tűnik, nem adják fel, így vagy úgy, de össze akarják boronálni a népszerű sztárpárt - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.